Flicka attackerades – nu är hon äntligen hemma igen!

Jag läste nyligen om den tioåriga flickan som attackerades av en kvinna i Ängelholm förra veckan på nyhetssajten Svenska Dagbladet. Det här är en fruktansvärd tragedi och jag är så glad att flickan fått komma hem från sjukhuset och att hon är på bättringsväg.

Barn är förstås vår största skatt och det är tragiskt att det finns vuxna som inte kan hantera sina problem på ett ansvarsfullt sätt. Jag vill uppmana alla som känner att de behöver hjälp att söka hjälp och stöd så att ingen annan ska behöva uppleva detta.

Det här är en påminnelse om att det är vårt ansvar som samhälle att försöka skydda våra barn. Vi måste alla ta ansvar och säkerställa att våra barn kan växa upp och utvecklas i en trygg miljö. Vi måste se till att våra barn har tillgång till rätt stöd och hjälp om det skulle behövas.

Jag håller tummarna för att flickan ska bli helt återställd och att hennes familj ska få stöd när de behöver det. Vi måste alla stötta dem och visa vår uppskattning. Vi har ett ansvar att se till att det inte händer något sådant här igen.

Det här är ett exempel på hur viktigt det är att vi alla tar ansvar och tar väl hand om våra barn och vårt samhälle. Vi måste se till att våra barn får tillgång till den hjälp och stöd de behöver för att de ska kunna utvecklas och växa upp på ett säkert sätt.

Jag kommer att publicera den här artikeln på min blogg Kretsloppsparken där jag skriver om familj, barnbarn, miljö, natur och teater. Jag hoppas att jag kan sprida den här berättelsen till så många som möjligt, för att fler ska bli medvetna om vikten av att ta ansvar för barnens välmående.

Länk till artikel: https://www.svd.se/a/4olrBE/flicka-hemma-igen-efter-knivdadet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: sf4