Byggbranschen använder ofantliga mängder plast – det är hög tid att göra något!

Jag har läst den här artikeln på Dagens Industri och jag är så imponerad av vad familjeföretaget Antopus Concrete Solution gör. Det är verkligen inspirerande att se att det finns entreprenörer som står upp för miljön och vill hitta alternativ till betong som använder luft istället för plast. Det går inte att ignorera att vi har ett stort problem med plast i naturen, särskilt microplaster som är skadliga för djur och natur. Vi har sett detta problem öka över hela världen under de senaste åren och det är hög tid att göra något.

Genom att använda luft för att isolera betong är de ett föredöme för andra företag som vill ta ansvar. Jag är särskilt glad att se att deras omsättning har nästan dubblerats varje år, vilket visar att det finns ett stort intresse för hållbara alternativ. Det är viktigt att fler företag följer Antopus Concrete Solutions exempel och tar ansvar för en hållbar framtid.

Som lärare har jag förmånen att få lära ut om hållbarhet och miljö till mina studenter. Jag ser fram emot att kunna föra in detta exempel som ett bevis på att det är möjligt att ta ansvar och hjälpa naturen. Det är viktigt att vi fortsätter att leta efter nya, hållbara lösningar för att hjälpa vår planet.

Om du också vill göra din del för vår planet så är det viktigt att du följer exemplet från Antopus Concrete Solutions och fortsätter att leta efter alternativ som är hållbara och miljövänliga. Vi har bara en planet och det är viktigt att vi tar hand om den. Tillsammans kan vi få en hållbar framtid.

Källa: https://www.di.se/hallbart-naringsliv/byggbranschen-anvander-ofantliga-mangder-plast/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 9ck