Storstädning av lägenheten

I helgen har jag fått en hel del gjort, egentligen inte några speciellt roliga saker men framförallt nödvändiga saker. I lördags städade jag hela lägenheten, dammsög och torkade golven, dammade och städade toaletten. Det blev en riktig storstädning och det kändes underbart när jag var klar. Sedan fick jag ett ryck och började rensa garderoben, det var ett tag sedan jag rensade och slängde kläder som jag inte längre använder. Totalt blev det tre stora säckar fulla med kläder, skor och väskor som jag ska skänka till insamling.

Friluftskläder

Då jag älskar att vara ute i naturen och vara aktiv genom både vandring och klättring har jag lyckats samla på mig en hel del friluftskläder genom åren. De har dock använts väl men de behövde såklart rensas de också. Jag kommer därför även lämna en hel säck med friluftskläder till insamling som jag hoppas någon annan får användning av. Det är bättre att lämna dem på insamling än att slänga allt, även fast de har blivit lite slitna så är de fortfarande användbara.

Lugn söndag

Under söndagen efter att hela lördagen gick åt till att städa och rensa kläder var jag helt slut. Jag började dagen med en lätt frukost innan jag begav mig ut på en löptur i det fina vädret, det kändes i kroppen att jag varit igång hela lördagen och jag orkade därför inte springa lika långt som jag brukar. Men så blir det ibland! Jag fick i alla fall komma ut och få frisk luft och njuta av solens strålar. På kvällen låg jag i soffan och kollade på en film och åt pizza som jag beställde från pizzerian nedanför mig. Härligt att jag har en pizzeria så nära! Jag somnade rätt tidigt vilket var förståeligt i och med all städning i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: jba