Vi behöver dig som kan installera solceller

Just nu är jag och min sambo på jakt efter någon som kan installera solceller i Kävlinge. Allt detta för att vi nyss köpt ett nytt hus där vi vill vara så vänliga mot både miljön och våra plånböcker som vi kan. För det är nog egentligen ingen som har missat den påverkan som vi står inför på miljön och vikten av att helt enkelt börja tänka om. VI behöver ställa om och jobba med förnybara energikällor för att minska förstörelsen på miljön.

Till slut hittade vi MSW – klockrent och smidigt

För när det kommer att installera solceller i Kävlinge, eller vart som helst annars i landet för den delen, så vill man ju att det sker riktigt och att det går lätt. När vi fick tag på MSW så gick det precis så. Det som däremot utmärker Kävlinge och solceller är just för att det ligger långt söderut i Sverige. Skåne är med andra ord känt för att vara en av de platserna med flest soltimmar i Sverige vilket såklart gör att solceller gör sig extra bra här nere. Sverige som man brukar säga har ett ganska lågt ljust sommarhalvår ligger på liknande nivåer som stora delar av Centraleuropa. Och om man pratar, i teorin, ifall vi skulle montera solcellspaneler på en tredjedel av alla tak som är södervända i Sverige så skulle vi kunna producera dubbelt så mycket el som vi förbrukar – hur bra låter inte det?

Att producera sin egen el här nere i Kävlinge genom solceller är både enkelt och ekonomiskt. Men framför allt så pratar vi hela tiden om hur smart det är för klimatet. Förnybar energi är det nya och solcellspaneler har dessutom lång livslängd vilket gör att du kan ha ett lågt elpris! Läs mer om solceller i Kävlinge och bli en i gänget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: jir