Kondomer i olika storlekar

Kondomer kommer i olika storlekar för att passa olika kroppstyper och preferenser. Det är viktigt att använda rätt storlek för att säkerställa maximal säkerhet och komfort under sexuella aktiviteter. Här är en översikt över vanliga storlekar på kondomer:

  1. Standardstorlek: Standardkondomer är vanligtvis cirka 180-190 mm långa och har en bredd på 52-56 mm. Dessa passar de flesta män och är ett säkert val om du är osäker på vilken storlek du behöver.
  2. Små kondomer: Om du upplever att standardstorleken är för stor eller glider av kan små kondomer vara ett bättre alternativ. Dessa är kortare och smalare än standardkondomer och är idealiska för dem med en mindre penisstorlek.
  3. Stora kondomer: För de som har en större penis kan stora kondomer vara det bästa alternativet. Dessa är längre och bredare än standardstorleken och ger extra komfort och säkerhet.
  4. Extra tunna kondomer: Extra tunna kondomer är designade för ökad känslighet och närmare kontakt under sex. De är vanligtvis lika stora som standardkondomer men har en tunnare latex eller polyuretan för en mer naturlig känsla.
  5. >XXL kondomer: Om du har en mycket större penisstorlek finns det även extra stora kondomer tillgängliga. Dessa är bredare och längre än de flesta andra alternativ och är utformade för att passa män med en över genomsnittlig storlek.

Kondomer skyddar

Det är viktigt att komma ihåg att korrekt användning av kondomer är avgörande för att undvika oönskade graviditeter och skydda dig mot sexuellt överförbara infektioner. Oavsett vilken storlek du väljer är det viktigt att rulla på kondomen på ett korrekt sätt och använda den under hela samlaget. Om du är osäker på vilken storlek som passar dig bäst, kan du experimentera med olika alternativ för att hitta den som ger dig bäst passform och komfort. Det finns också kondomstorleksguider och mätverktyg tillgängliga för att hjälpa dig att bestämma rätt storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: jb4